// U verkoopt

 

U bent eigenaar en op zoek naar de juiste aanpak voor de verkoop van uw eigendom? Maak vrijblijvend een afspraak met Immogids. U zult zien dat wij ons uiterste best doen om een vlotte en zorgeloze verkoop te bewerkstelligen. Steeds aan de beste voorwaarden.
Een kleine greep uit onze diensten:

- Waardebepaling
Door onze jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt (meer dan 35 jaar) kunt u rekenen op een correcte waardebepaling van uw eigendom, hetgeen van cruciaal belang is bij het te koop stellen van uw woonst.

- Samenstellen van het verkoopdossier
We stellen voor u een volledig dossier samen, opdat aan de wettelijke verplichtingen zou worden voldaan voor een geldige verkoop. Het betreft o.m. om opzoekingen bij gemeente en kadaster en het bekomen van noodzakelijke documenten en attesten.

- Publiciteit
Via diverse communicatiekanalen stellen wij uw eigendom in de kijker.
We raadplegen uiteraard ook onze lijst van zoekende klanten.

- Het begeleiden van bezichtigingen met kandidaat-kopers
We spreken met potentiële kopers af voor een bezoek aan uw eigendom en bezorgen hen tijdens of na de rondleiding een deskundig antwoord op mogelijke vragen. 

- Van verkoopovereenkomst tot notarisakte
Op het moment dat we een koper hebben gevonden, zorgen we voor de opmaak van de verkoopovereenkomst die - samen met de nodige documenten/attesten - door ons wordt overgemaakt aan de notaris(sen) naar keuze, voor het verlijden van de notariële akte.

- ‘Geen resultaat = Geen kosten’.
Wij doen er alles aan zodat u tevreden uw eigendom kunt verkopen. Mocht dit echter uitzonderlijk om de één of andere reden toch niet onmiddellijk lukken, dan hebt u hierbij niets verloren.
Zolang wij geen koper vinden bent u ons geen honorarium verschuldigd.

- Goedkoopste in de regio

Vergelijk en bespaar tot 60 % en meer.

Wellicht hebben wij reeds de kandidaat-koper die u zoekt.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info over de verkoop van uw eigendom.

t: 09 221 04 68